Black Friday televisies 2022

Black Friday televisies 2022, de vier beste tips

black friday televisies 2022Er is officieel één dag in het jaar dat je een product tegen bodemprijzen kunt kopen. Dit is black friday. In Nederland duurt black friday echter langer dan één dag. Soms wel een hele week. Met black friday weten veel mensen niet of ze daadwerkelijk een koopje hebben gescoord of dat ze de normale prijs betalen. Zeker een apparaat als een televisie kan best prijzig zijn. Dan wil je wel weten of je een koopje hebt. Wat zijn de Black Friday televisie deals 2022? Hoe hoog zijn de kortingen die ik kan krijgen. Waar kan ik het beste een televisie op black friday kopen? Wat zijn handige tips?


Naar de Black Friday TV’s

Wanneer start black friday 2022?

Black friday is oorspronkelijk een Amerikaans fenomeen. Tegenwoordig wordt het ook in Nederland en België georganiseerd. Black friday is op vrijdag 25 november 2022. Black friday is elk jaar op de eerste vrijdag na Thanksgiving in de Verenigde Staten. In Nederland echter begint Black friday soms veel eerder of duurt het evenement veel langer. Vaak hebben winkels die televisies verkopen een hele week lang black friday deals. Dat is ook logisch, omdat de prijzen best hoog zijn van televisies en het moeilijk ligt om zo’n beslissing in één dag te maken. Laat je daarom niet dwingen overhaast te beslissen en een grote aankoop doen waar je later spijt van krijgt.


Bekijk alle platte TV deals

Wat zijn de beste Televisie deals tijdens Black Friday 2022

Er zijn veel Black Friday tv deals in 2021. De beste televisies dit jaar zijn platte tv black friday deals. Dat is ook niet raar. Immers, wie wil er nog een grote bakbeest televisie die veel ruimte inneemt.

Tijdens deze dagen zijn er meerdere black friday 55 inch tv deals. De LG oled55gx6la Black Friday deal bijvoorbeeld is zeker zo’n koopje. Deze televisie heeft een beeldschermdiagonaal van 55 inch (140 cm). Deze prachtige televisie heeft veel pixels die een natuurgetrouw beeld opleveren. Een OLED televisie heeft een hoger contrast in vergelijking met een LED tv.

De 43 inch 4k tv black friday deal is handig als je een iets kleinere maar kwalitatief zeer goede televisie wil. 4K is een verzamelnaam voor videoresoluties waarbij het horizontale aantal pixels bij de 4000 ligt. Je weet dus bij deze televisies dat de kwaliteit uitstekend is. Immers,4K televisie heeft vier keer zoveel pixels als Full HD.

Naast de 43 en 55 inch televisies kan je natuurlijk ook kiezen voor een nog grotere televisie van 65 inch. Zeker als je een vrij grote kamer hebt waar je de televisie kan ophangen zijn er ook black friday deals voor dit formaat televisie. Ook voor de grotere formaat televisies zijn er tv deals 65 inch.


Naar het Black Friday overzicht

Welke winkels doen mee aan black friday

Er zijn erg veel winkels die meedoen in het Black Friday televisies 2022 segment. Het wordt dan ook steeds populairder in Nederland. Er zijn winkels online en fysieke winkels in jouw buurt of dichtstbijzijnde stad. De grote bedrijven echter zijn beter in staat om grote kortingen te geven op televisies dan kleinere bedrijven. Zeker als de grote winkel ook een webshop heeft (of alleen een webshop)kunnen de kortingen op Black Friday flink oplopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Coolblue, Amazon, Bol.com en MediaMarkt. Kortom zijn er veel winkels die meedoen. Van klein tot groot en van fysieke tot online webwinkels. Om alle winkels af te gaan om jouw beste deal voor jouw gewenste televisie, is een hele opgave. Het is daarom aan te raden om je te concentreren op een top drie aan televisies en deze te vergelijken.


Naar de Black Friday TVs 2022

4 Tips voor black friday

Om goed black friday televisies 2022 deals te garanderen kan je het beste de volgende tips in acht nemen.
De eerste tip is dat grotere winkels hebben vaak een groter budget bij het inkopen. Hiermee kunnen ze een korting afdingen bij de aanschaf van de televisies die vervolgens weer kunnen worden doorgerekend naar de klanten. Daarnaast hebben grote winkels met grote voorraden. Als deze voorraden te lang in opslag blijven besluiten veel winkels om enorme kortingen te geven op de voorraad van het ‘niet verkochte toestel’ van het afgelopen jaar.

De tweede tip is dat het online shoppen vaak meer korting kan geven tijdens het black friday evenement. Online winkels hebben soms geen fysieke dure winkel en verkooppersoneel dat betaald moet worden. De inkoop van deze online winkels is dan ook vel lager dan van fysieke winkels die naast de opslag ook nog eens meer personeel en dure winkelruimte nodig hebben.

De derde tip is om te besluiten de grote aankopen tijdens black friday te doen. Dit kan jaarlijks veel schelen op de aankopen die je in een jaar doet.

Ten slotte moet je opletten op de prijzen. Soms betaal je een prijs waarvan je denkt dat daar veel korting op zit. Er is echter bekend dat je soms op black friday meer betaald dan normaal tijdens elke willekeurige dag in het jaar. Probeer vooraf de prijs zoekt en vergelijk deze met de prijs die je op black friday betaald. Ook is het erg aan te raden om winkels tijdens black friday te vergelijken. De ene winkel zou wel eens meer korting kunnen geven dan de andere winkel.


Naar de beste deals Let op:

  • Grotere winkels geven hogere kortingen
  • Webshops hebben geen overhead waardoor ze hogere korting kunnen geven
  • Probeer de grote inkopen van het jaar te doen op black friday
  • Probeer televisies voor en tijdens black friday te vergelijken

Bij Black Friday televisie deals 2022 kan je dit jaar een flinke slag slaan. Televisies zijn tegenwoordig niet goedkoop. Meestal betaal je meerdere duizend euro’s voor een goede kwaliteit televisie. Een evenement als black friday is daarom een uitstekende manier om een uitstekende televisie voor een goedkopere prijs te scoren. Tips zijn om bij grotere webshops de aanbieding te kopen. Maar sluit niet gelijk alle kleinere winkels of fysieke winkels uit. Doe het huiswerk en zoek gericht naar jouw ideale televisie door vooraf te bekijken wat de televisie normaal kost. Zo voorkom je dat tijdens black friday teveel betaald. Veel succes!